Openingstijden:

9:00 - 21:30

Uitsluitend bereikbaar via WhatsApp:

06 - 538 58 744

Er is niets effectiever dan Personal Training.

Gemiddeld halen mensen de volgende resultaten bij de bijbehorende uren:

10 uur: - 5 kg

15 uur: - 8 kg

20 uur: - 10 tot 12 kg

30 uur: - 15 tot 25 kg

Wat kun je daarvoor terug verwachten?

100% Resultaat

Voedingsschema op maat

Op maat gemaakte trainingsschema's voor thuis / sportschool

24/7 WhatsApp Coaching

 


Plan van aanpak Personal Training

Wanneer we starten met Personal Training, dan komen de volgende onderdelen aan bod:


Onderdeel 1: Intake

Een Personal Training traject begint altijd met een intakegesprek. Aan de hand van het intakegesprek bepalen wij samen hoe vaak per week we gaan trainen. In de meeste gevallen is 1 uur per week voldoende om de gestelde doelen te behalen. Afhankelijk van je doelen kijken we ook naar de hoeveelheid uren die je nodig hebt. Reken uit; 1 uur is 1 week, dus 10 uur is bijna 3 maanden. In sommige gevallen is 15 of 20 uur realistischer.

Onderdeel 3: Voeding

Het allerbelangrijkste is de voeding. Hiervoor stellen we samen een passend voedingsschema op en heb je soms wel dagelijks WhatsApp contact daarover.

Onderdeel 2: Registreren

Naast de wekelijkse Personal Training sessie krijg je een persoonlijk trainingsschema mee voor thuis of op de sportschool. Je mag ook kiezen om in plaats daarvan of daarnaast mee te doen met onze Indoor Bootcamp Trainingen. Samen bepalen we wat het handigste is voor jou. Dit doen we aan de hand van praktische factoren en de mate van motivatie die je hebt.

Onderdeel 4: Metingen

De resultaten houden we bij door middel van de weegschaal in combinatie met centimeters. Uiteindelijk is alles een kwestie van tijd voordat we zijn waar we willen zijn. Één ding is zeker, samen doen we er alles aan om de gestelde doelen te behalen!

Schrijf je hieronder in voor een  vrijblijvende intake!