Openingstijden:

9:00 - 21:30

Uitsluitend bereikbaar via WhatsApp:

06 - 538 58 744

Er is niets effectiever dan Personal Training

Wat kun je daarvoor terug verwachten?

100% resultaat

Voedingsschema op maat

Trainingsschema´s voor thuis/sportschool op maat

Coaching via Whatsapp


Starten in 4 stappen

Wanneer we starten met Personal Training, dan komen de volgende onderdelen aan bod:


Stap 1: Intake

Een Personal Training traject begint met een intakegesprek. Aan de hand van het intakegesprek bepalen wij samen hoe vaak we per week gaan trainen. Afhankelijk van je doelen kijken we ook naar de hoeveelheid uren die je nodig hebt. Reken uit: 1 uur is 1 week, dus bijna 10 uur is bijna 3 maanden. In sommige gevallen is 15 tot 20 uur realistischer.

Stap 3: Voeding

Het belangrijkste is de voeding. Hiervoor stellen we samen een passend voedingsschema op en zijn wij dagelijks bereikbaar via WhatsApp.

Stap 2: Registreren

Naast de Personal Training krijg je een persoonlijk trainingsschema mee voor thuis of in de sportschool. Je mag ook kiezen om in plaats daarvan of daarnaast mee te doen met onze Indoor Bootcamp Trainingen. Samen bepalen we wat voor jou het effectiefst is. Dit doen we aan de hand van praktische factoren en de mate van motivatie.

Stap 4: Metingen

De resultaten houden we bij door middel van de weegschaal in combinatie met centimeters. Uiteindelijk is alles een kwestie van tijd voordat we zijn waar we willen zijn. Één ding is zeker: samen doen we er alles aan om jouw gestelde doelen te behalen!

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvende intake!