Openingstijden:

07:00 - 21:30

Uitsluitend bereikbaar via WhatsApp:

0630257369

Hoi! Ik ben Joost

In 2011 is mijn passie voor sport- en bewegen ontstaan. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (2015-2019) ben ik aan de slag gegaan bij Mauricio Franklin PT en ben ik nooit meer weggegaan. Hier verzorg ik met enthousiasme en passie de bootcamplessen en personal trainingen.

Bij de bootcamp vind ik het groepsverband het belangrijkst, waarbij iedereen met plezier en de juiste techniek met voldoening in beweging is. Bij personal training gaat het juist weer een stapje verder en zoom ik in op jouw specifieke doel en gaan we hiermee aan de slag. Elk individu is bij zowel de bootcamp als personal training weer anders. Dat maakt het enorm uitdagend!

Hopelijk tot snel!

0
Aantal trainingen per week
00
Aantal petjes in bezit
000
% Gedrevenheid tijdens de training