Openingstijden:

07:00 - 21:30

Uitsluitend bereikbaar via WhatsApp:

0630257369

Hoi! Ik ben Lester

Tijdens mijn studie aan de Fontys Sporthogeschool heb ik een aantal maanden stage gelopen bij Mauricio. Na het behalen van mijn diploma Sportkunde ben ik fulltime in dienst gegaan. Met mijn jarenlange ervaring als fitnessinstructeur en voedingscoach kan ik jou op een professionele manier helpen om jouw doelen te behalen.

Om mensen nog beter te helpen wilde ik mijn kennis wat meer verbreden. Sinds kort heb ik daarom ook mijn diploma van de Henselmans PT cursus in ontvangst mogen nemen. Mijn passie is mensen bewust maken van een gezondere levensstijl en hen naar een sterk- en fit lichaam helpen. Ik wil hen laten zien dat er vaak meer in zit dan dat zij denken!

Ik hoop jullie snel te zien tijdens een bootcamp of personal training!

000
Gegeven trainingen
00
Zelf verzonnen oefeningen
000
% Energie tijdens de training