Openingstijden:

07:00 - 21:30

Uitsluitend bereikbaar via WhatsApp:

06 - 538 58 744

Lisanne Breugelmans

Al een aantal jaren zei ik tegen mezelf ‘deze zomer ga ik me happy voelen in mijn bikini’. Maar ieder jaar stelde ik mijn doel weer uit naar het volgende jaar. Sporten vond ik nooit leuk om te doen. Met een paar buikspier oefeningen thuis hield het al snel op. Toen ik Mauricio na lange tijd weer tegen kwam wilde ik er echt voor gaan. Hij heeft me gemotiveerd om mijn doel te bereiken. Als ik een dag met tegenzin naar de les kwam werd ik door hem gelijk opgevrolijkt om er weer voor te gaan. Hij vraagt altijd even hoe het gaat en hoe het er voor staat. Ik heb echt plezier gekregen in het sporten. Het verschil dat ik aan mezelf zie geeft me nog meer een boost om dit vol te houden. De trainingen van Mauricio zijn afwisselend en effectief. Ook tijdens de bootcamp lessen spreekt hij je aan om er nog meer uit te halen. Zwaardere gewichten, aanmoedigingen etc. Dat werkt echt positief. Zowel de trainingen als de bootcamp lessen zijn erg aan te raden.


Chantal De Witte

Sporten vond ik altijd verschrikkelijk. Ik had nooit een idee wat ik nu precies moest doen in de sportschool om mijn gewenste resultaten te behalen. Dus ik hield sporten nooit langer dan een maand vol en dan had ik er al geen zin meer in. Ditzelfde met diëten, ik wist totaal niet waar ik mee bezig was en ook hierin nooit echt resultaten geboekt.

Totdat ik in maart Mauricio tegen het lijf liep. Hij kreeg het voor elkaar om mij enthousiast te maken om sporten toch nog een kans te geven. And so I did! Mijn doel was vooral om af te vallen, maar al snel merkte ik in zoveel dingen verschil. Ik kreeg meer energie, mijn humeur was 10x beter en ik voelde mezelf sterker worden. De nodige kilo’s zijn er inmiddels af, maar waar ik veeeeeel blijer mee ben is dat ik het nu leuk vind om zelf 4x in de week te sporten. En als ik het niet doe, het ook echt mis! Michael en Mauricio hebben mij iedere keer echt de motivatie gegeven om door te gaan en om mezelf uit te dagen met dingen waarvan ik nooit dacht deze te kunnen. De afgelopen maanden heb ik helaas ook de nodige blessures gehad, maar ook daarin passen ze de trainingen aan zodat je wel gewoon kan blijven werken aan jezelf.

Twijfel je om aan de bak te gaan en weet je net zoals ik niet hoe je moet beginnen? Deze 2 mannen hebben ervoor gezorgd dat deze girlie girl diva gewoon 4x in de week met gewichten loopt te sjouwen, dus als ik het kan kan jij het zeker!


Randy Raghoebar

Lang geleden via Social deal begonnen bij Neoli en nu nog steeds aan het trainen bij Maurico Franklin PT. Waar ik in het verleden vaak ingeschreven stond bij verschillende sportscholen maar na verloop van tijd afhaakte door verlies van motivatie. Heb ik bij Neoli door juiste begeleiding en leuke sfeer altijd fijn gesport. Door blessures soms een tijdje moeten stoppen, maar door begeleiding van Mauricio aangepaste oefeningen kunnen uitvoeren en nu weer volledig de draad opgepakt. Sinds 3 maanden bezig met PT sessies. Door de juiste begeleiding en push in de juiste richting zichtbaar resultaat behaald. Dit wordt niet alleen behaald door oefeningen maar tevens begeleiding met voeding en aanpak van oorzaak. Zeer uitgebreide oefeningen, waardoor de lessen leuk en uitdagend zijn. Locatie is zeer praktisch en in de koude maanden nog steeds bootcamp trainingen. Raad dit een ieder aan om op een ontspannende en leuke manier effectief te sporten.


Wesley Raghoebar 

Sinds 3 maanden sport ik bij mauricio Franklin. Ik heb jaren bij verschillende sportscholen getraind en elke keer werd ik sponsor door niet meer te gaan. Gebrek aan Discipline en sporten niet leuk vinden waren de reden. Ik woog 134 kg en ben nu inmiddels 108,6 kg. Ik sport nu 3 keer per week. De groepslessen vind ik leuk omdat de oefeningen kort maar effectief zijn. De flexibiliteit en sfeer zijn redenen waarom ik met plezier blijf terugkomen.


Birgit Peijnenborg

Ik sport eigenlijk zolang ik me kan herinneren. Van groepslessen op een sportschool tot zelf hardlopen in de buitenlucht. Maar nooit had ik het idee dat ik echt veel resultaat zag. Al een tijdje volgde ik Mauricio’s zijn social media kanalen. De Indoor Bootcamp lessen met gewichten in een loods vond ik echt uniek! Toen ik zag dat hij ook aan Personal Training deed, heb ik contact met hem opgenomen. Ik had echt meteen een fijne klik met Mauricio. Door kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon, PT lessen van Mauricio en de Indoor Bootcamp lessen ben ik flink wat centimeters kwijt en zag ik binnen 2 maanden al resultaat! Finally! We hebben wekelijks contact en aangezien het zo goed gaat, plannen we de PT lessen in wanneer ik daar behoefte aan heb. Super flexibel dus! Ik raad het echt iedereen aan die net als mij net dat beetje extra hulp nodig heeft.


Suzan v Gestel

Na het verslijten van twee andere personal trainers ben ik terecht gekomen bij Neoli. Ik voelde me meteen ontzettend welkom en de gemoedelijke sfeer die er hangt moedigt aan te gaan sporten. Het bootcampen bevalt heel goed, maar toch miste ik iets. Omdat sporten met een personal trainer voor mij echt meerwaarde heeft vroeg ik Mauricio om mij te helpen met het behalen van mijn laatste doelen. Zelf lukt het mij niet en denk ik al snel ‘ach, komt volgende week wel’ waardoor doelen steeds weer uitgesteld worden.

Door met Mauricio te sporten werk je gericht aan persoonlijke doelen, ben je je bewuster van het eten wat je naar binnen werkt en word je positief gemotiveerd om bij de lessen aanwezig te zijn. Laat je het een keer afweten dan krijg je geen verwijtende blik maar een vrolijk filmpje of berichtje waardoor je spontaan weer zin krijgt om te sporten.

Zijn natuurlijke enthousiasme en motiverende houding maakt sporten een feestje! Ik raad iedereen die een extra zetje in de rug nodig heeft, de personal training van Mauricio van harte aan. Je zal er geen spijt van krijgen! 🙂


Danique v/d Sanden

"In 2017 ben ik naast de Bootcamp lessen begonnen met Personal Training bij Mauricio. Keer op keer haalt Mauricio het uiterste naar boven, de trainingen zijn niet perse zwaar, maar juist op maat. Hij stelt altijd zijn trainingen aan, aan de hand van hoe jij je voelt. 1 x per maand meten we hoeveel cm er vanaf is gegaan om zo weer nieuwe doelen te kunnen stellen. Uiteindelijk is Personal Training echt ideaal, je hebt een extra stok achter de deur om slanker te worden. Bij iedere training praten we dan ook over de dingen waar ik tegen aanloop, waar ik extra op moet letten en hoe ik het beste kan compenseren.

Mijn streven is nu om nog 4 kilo af te vallen, met Mauricio heb ik er het volste vertrouwen in dat dit me gaat lukken en nog belangrijker; dat ik het daarna voor altijd vol ga houden!"


Claudia van Hooijdonk

''YO CLAU, BAM! POWER TO YOU, JE BENT GOED BEZIG, BAM! WE GAAN ERVOOR!'' Motivator, een dosis positiviteit, oprechte interesse, humor, dat zijn een aantal van de sterke eigenschappen die Mauricio bezit. Niet alleen tijdens de trainingen zie je die terug, maar ook op maandagochtend in mijn lunchpauze kan ik een hilarische maar ook persoonlijke videoboodschap verwachten. Na menige afvalpoging kwam ik via een goede vriendin bij Mauricio terecht. De bootcamplessen vond ik meteen effectief, zwaar maar ook leuk en afwisselend. Tijdens het intakegesprek legde hij direct de vinger op de zere plek, en die mentale aanpak past hij ook in de PT toe. Dus kei hard knallen, maar ook goede gesprekken en.... het werkt! Steeds vieren we samen de successen en dat is leuk en enorm stimulerend. Nu 12 weken verder en 10 kilo lichter! Ook merk ik dat ik veel meer kan dan dat ik altijd dacht... en dit is nog maar het begin! We gaan lekker verder zo, BAM WE GAAN ERVOOR!”


Diana Hovers

"5 maanden geleden ben ik met Mauricio een gesprek aangegaan en toen is het begonnen. 1 x per week Personal Training, een voedingsschema en thuis trainen.

De trainingen van Mauricio vond ik vanaf het begin superleuk met veel variatie. Nooit gedacht dat ik krachttraining leuk zou vinden maar Mauricio maakt er altijd iets gezelligs van ook al kom je nog zo chagrijnig binnen. Hij motiveert je, daagt je uit om tot het uiterste te gaan en zorgt dat je alle oefeningen goed uitvoert en let hierbij heel goed op je houding. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast, neemt echt de tijd voor je. Elke week even een praatje over hoe het gaat met trainen thuis, voeding, tips. Heb je tussendoor vragen of gewoon even wat te zeuren, een appje en je krijgt antwoord! Je voelt je belangrijk en geen nummertje.

Ik ga na elke training met een voldaan gevoel naar huis en ben gemotiveerd om thuis weer aan de slag te gaan en de week erna nog harder te knallen! Mijn doel is inmiddels bereikt, van 72,5 kg naar 62,5 kg!"


Sandra

"Oh wat heb ik van tevoren toch getwijfeld of ik de stap zou zetten… Het sporten was in het slop geraakt toen mijn werkende leven begon, mijn conditie was verslechterd tot het niveau van een wijkagent en er waren stiekem in de loop van de jaren wat kilootjes aangekomen waarvan ik altijd had gezworen dat ik dat nooit zou laten gebeuren…. De tijd was echt aangebroken om er wat aan te gaan doen… Maar de angst om echt onder ogen te zien hoe mijn conditie was gekelderd weerhield me lange tijd om daadwerkelijk die drempel over te gaan… Onder toeziend oog van een vriendin heb ik uiteindelijk Mauricio aangeschreven…

En my oh my! Dat had ik echt veel eerder moeten doen! Vanaf het eerste moment stelde Mauricio me op mijn gemak en zijn we aan de slag gegaan met een voedingsschema en personal training. Mijn conditie verbeterde snel, ik ben sterker geworden en de kilo’s vlogen er af. En dat terwijl de trainingen absoluut niet voelen als een drill-sessie, sterker nog, het is altijd super gezellig en de tijd vliegt voorbij! Ik kan Mauricio echt aan iedereen van harte aanbevelen, vooral ook aan alle andere twijfelaars die nog net dat zetje nodig hebben! Ik beloof jullie dat je er geen spijt van krijgt!

Mauricio en Michael, jullie zijn toppers!"


Emily Franken & Niek

Al vaker in een sportschool gesport, maar steeds dacht ik ja ok dit is het? Zelf fitnessen ben ik niet voor gemaakt. Dus toen samen met mijn zus bij Mauricio de Indoor Bootcamp lessen gaan volgen en we gingen weer met plezier sporten. Ik wilde meer afvallen en ben toen gestart met DUO Personal Training, samen met mijn vriend hebben wij in totaal 10 trainingen gehad van Mauricio. Het fijne is dat hij precies kijkt wat je nodig hebt, voor de dames meer die buik en de billen en voor de mannen meer de borst en armen. De lessen hebben we met plezier gevolgd en het begin is gemaakt! Na de laatste training besloten we om op eigen kracht verder te gaan. We weten nu wat we moeten doen om ons doel te behalen en dat gaat ons met de hulp die we van Mauricio hebben gehad zeker lukken! Super super super bedankt Mauricio dat je ons geklaag aan hebt willen horen en dat het z’n groot succes is geworden! Wij zijn heel blij met het resultaat tot nu toe en vooral dat we weer beter in ons vel zitten! Dus voor iedereen die twijfelt, het is het echt dubbel en dwars waard!


Mariska van Brussel

"Met veel plezier bootcamp ik al een paar jaar bij Mauricio. Na lang wikken en wegen heb ik een halfjaar geleden besloten om ook met personal training te beginnen om op deze manier mijn persoonlijke doelen te behalen. Dit heeft me ontzettend goed geholpen, aangezien de personal training die extra stok achter de deur is die ik zelf miste.

De trainingen zijn altijd uitdagend en gevarieerd en Mauricio weet je elke keer weer te motiveren om een stapje verder te gaan.

Dankzij Mauricio's enthousiasme ga ik altijd met enorm veel plezier sporten en kijk ik erg uit naar de momenten waarop ik personal training heb.

Daarnaast ben je tijdens de personal training ook bewust met je voeding bezig en geeft Mauricio je advies over de dingen waar je tegenaan loopt.

Na elke training ben ik weer helemaal opgeladen en ga ik thuis met nieuwe energie aan de slag om weer een weekje te knallen.

Mijn doel, om 10 kilo af te vallen, heb ik inmiddels bereikt, maar daarnaast heb ik er nu ook het volste vertrouwen in dat ik dit gewicht ga behouden.”

Na meerdere zelfstandige pogingen heeft de PT mij écht geholpen om 10 kilo af te vallen.


Jeroen Schepens:

“Goede voedingstips en de juiste tricks om het lang vol te houden hebben mij geholpen dit resultaat te bereiken!

De gezellige, maar resultaatgerichte lessen waren voor mij een stok achter de deur om wekelijks vooruitgang te willen laten zien. Ik kan het echt iedereen aanraden!”


Jan Haenen

“In januari ben ik begonnen bij Mauricio Franklin PT. In slechts vier maanden heb ik mijn doel bereikt. Ik ben 12 kilo afgevallen zonder spiermassa te verliezen. Ik eet nu structureel gezonder door Mauricio's voedingsadvies. Mauricio en Michael zijn kundige en gezellige trainers. Ze geven gevarieeerde en effectieve training. Ik kan het iedereen aanraden.”